Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

TUSTI beste chemische start-up 2016

Het bedrijf TUSTI uit Eindhoven heeft 7 december 2016 de Gouden KIEM in ontvangst genomen. Aan deze prijs voor de beste chemische start-up van het jaar is een prijzenpakket  gekoppeld dat bestaat uit een sculptuur, een bedrag van € 25.000 voor een onderzoeksproject, beschikbaar gesteld door NWO Chemische Wetenschappen en de Topsector Chemie, een aantal uren advies en ondersteuning vanuit InnovatieLink.


De Gouden KIEM-competitie wordt sinds 2014 jaarlijks georganiseerd en staat open voor deelname door alle bedrijven in de chemische sector die drie jaar of korter bestaan en hun wortels hebben in een universiteit of HBO. De Gouden KIEM-competitie wordt mogelijk gemaakt door NWO Chemische Wetenschappen, de Topsector Chemie en InnovatieLink.


Lees hier het volledige persbericht en een uitgebreid artikel over TUSTI.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2020