Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Innovatieprogramma High Tech Systems & Materialen

Het innovatieprogramma High Tech Systems & Materialen is opgesteld met als doel het versterken van het industriële ecosysteem, door het vergroten van het innovatievermogen van de high tech industrie en hiermee bij te dragen aan de economische structuurversterking. Brainport Industries speelt een belangrijke rol in het innovatieprogramma, bestaande uit innovatieprojecten en technische faciliteiten. 

Een belangrijke pijler onder het Innovatieprogramma wordt gevormd door ‘de Fabriek van de Toekomst’. Dit programma is opgesteld door bedrijven, kennisinstellingen, onderwijs en brancheverenigingen in nauwe samenwerking met de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Hierbij zijn in totaal zo’n 75 bedrijven en zes kennisinstellingen aangesloten. De Fabriek van de Toekomst richt zich op pre-competitieve samenwerking en verbetering van productieprocessen. De innovaties zijn gericht naar acht thema's.
Lees het volledige bericht op de website:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2020