Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

PlasticsEurope Nederland ondersteunt project Schone Maas

PlasticsEurope Nederland heeft voor het project 'Schone Maas' activiteiten opgestart voor de afvalmonitoring, inclusief het tellen van de stuks zwerfafval. Deze actie maakt deel uit van de jaarlijkse schoonmaakactiviteiten langs de rivieren.

De opruimacties vonden al in het voorjaar van 2018 plaats. Eind maart en begin april hebben heel veel vrijwilligers in de zuidelijke regio's Brabant en Limburgvan meegedaan met de opruimacties. Uit de resultaten blijkt dat vooral langs de gehele oever van de Maas in Limburg veel zwerfafval is aangetroffen. De hoeveelheid afval bij de Waal lag significant lager. Samen met The Plastic Soup Foundation en IVN Limburg is PlasticsEurope Nederland bezig om de resultaten verder te analyseren. Getracht wordt om de bronnen van de verzamelde stuks zwerfafval te identificeren. Wanneer deze potentiële bronnen bekend zijn, wordt geprobeerd om de discussie met alle betrokken partijen op te starten.

Lees meer

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2023