Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Velux Group neemt JET-Group over van Egeria

Het Deense VELUX en de Amsterdamse investeringsmaatschappij Egeria hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van JET-Group aan VELUX Group. JET-Group is in Europa marktleider in industriële dakraamsystemen. De overname past in de groeistrategie van VELUX en sluit aan bij de ambitie om de activiteiten in daglichtoplossingen voor de utiliteitsbouw uit te breiden. 

De overname van JET-Group is na de koop van de Amerikaanse dakraamfabrikant Wasco Products Inc. in april 2018 de tweede acquisitie van VELUX dit jaar. VELUX is al meer dan 75 jaar marktleider in dakramen voor particuliere toepassingen. Met de lancering van de ‘VELUX Modular Skylights’ (VMS) in 2012 heeft het bedrijf een eerste stap gezet in de utiliteitsbouw. VELUX heeft inmiddels de ambitie om door organische groei en overnames een leidende positie te verwerven in de non-residentiele markt.

Lees meer

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2022