Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Federatie NRK - vacature beleidsmedewerker communicatie

De Federatie NRK zoekt een beleidsmedewerker communicatie (32 u)

Ben jij degene die de uitdaging oppakt en ons communicatieteam versterkt? 

Het accent van de functie ligt op het initiatief Rethink Plastics, een nieuwe kijk op kunststof en rubber.
Rethink Plastics is een gezamenlijk initiatief van NRK en PlastiscEurope en is gericht op verduurzaming van haar producten en diensten in de rubber- en kunststofindustrie.

Je taken zijn ondersteuning, advisering, interne- en externe communicatie, organiseren van bijeenkomsten en workshops, delen van kennis en informatie (met gebruik van social media) ten dienste van onze (branche)leden. Verder ben je redactielid van ons kwartaalmagazine Netwerk.

Heb je een HBO-communicatie niveau, ervaring in het vakgebied en/of affiniteit met de maakindustrie (rubber en kunststof)? Ben je een doener en resultaatgericht,  communicatief vaardig en een echte netwerker? Heb je een vlotte pen en beheers je de Nederlandse- en Engelse taal? 

Neem contact op met Erik de Ruijter, directeur beleid en advies, 06-20004513.
Schriftelijke sollicitaties met CV tot uiterlijk 1 april 2019 naar NRK t.a.v. de heer Erik de Ruijter, Postbus 420, 2260 AK Leidschendam.of mail Erik de Ruijter.

De NRK biedt je een boeiende en gevarieerde functie met veel contacten en ruimte om je te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Hier staat een aantrekkelijk salaris met een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. 


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2019