Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

HEMA stopt met verkoop van plastic wegwerpproducten

Dit jaar gaat winkelketen HEMA plastic wegwerpproducten zoals roerstaafjes, rietjes, wattenstaafjes en confetti vervangen door duurzame alternatieven. Hiermee anticipeert de HEMA op het Europese verbod op wegwerpplastic vanaf 2021.

Eerst wordt de bestaande voorraad verkocht en daarna vervangen door de duurzame variant, zoals papieren- en metalen rietjes en wattenstaafjes van karton.
Naast de wegwerpproducten wordt ook gekeken naar duurzame alternatieven voor verpakkingen en producten, bijvoorbeeld door gebruik van gerecycled plastic. Ook de consument wordt gevraagd producten en verpakkingen te hergebruiken.

HEMA winkel

De HEMA gaat het thema duurzaamheid in alle facetten van de bedrijfsvoering doorvoeren. De consument vraagt meer en meer naar duurzame producten en diensten.


Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024