Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Export begin Q4 2019 stevig gegroeid

Het volume van de goederenexport was in oktober dit jaar 7,4 procent groter dan dezelfde periode vorig jaar, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande maanden. In oktober 2019 groeide vooral de export van aardolieproducten, chemische producten, machines en apparaten. Het volume van de import was in oktober 4,4 procent groter dan een jaar eerder. Echter zijn de omstandigheden voor export in december 2019 minder gunstig, zie de CBS Exportradar 

Industrie verwacht iets minder investeringen in 2020
Bedrijven in de Nederlandse industrie verwachten volgend jaar wat minder te investeren, na een lichte stijging van de investeringen dit jaar. Het gaat bijvoorbeeld om investeringen in gebouwen, machines, vervoersmiddelen en computers.

De verwachting is dat de investeringen volgend jaar met 2 procent zullen afnemen. Dit jaar verwacht het CBS nog een toename met circa 2 procent. Het CBS denkt dat in 2020 ongeveer 10,6 miljard euro daadwerkelijk wordt geïnvesteerd door industriebedrijven, wat vergelijkbaar zou zijn met de investeringen vorig jaar. Fabrikanten en producenten zullen volgend jaar vooral investeren in vervanging van machines en apparatuur. Dit jaar was uitbreiding het hoofdmotief om de knip te trekken.


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024