Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Vakbeurzen afgelast wegens Coronavirus

Vakbeurs ESEF 2020 Maakindustrie is uitgesteld. Deze beurs is verzet naar 1 t/m 4 september, evenals de TechniShow. Het Nationaal Recycling Congres, de Plastics Recycling Show en Empack gaan vooralsnog door als gepland.

Aantal buitenlandse beurzen verschoven of afgezegd
Vakbeurzen in het buitenland zijn uit voorzorg ook uitgesteld of geannuleerd. Zo is de JEC in Parijs verzet naar 12-14 mei. In Arburg, Duitsland, zijn de Technology Days afgezegd. De Metav in Dusseldorf is verzet. Zo ook de Hannover Messe. Tube & Wire in Dusseldorf volgt het Coronanieuws en neemt voorzorgsmaatregelen omtrent gezondheid en hygiëne.

Rubber en kunststof in de strijd tegen het Coronavirus
Vakblad Rubber & Kunststof noemt de belangrijke rol van rubber en kunststof in het bestrijden van virussen, zoals ook het Coronavirus. De Plastics Industry Association geeft in haar reactie aan: “Kunststoffen zijn al tientallen jaren het materiaal bij uitstek op medisch gebied. De wereldwijde kunststofindustrie staat klaar om de autoriteiten en de pleitbezorgers van de volksgezondheid te helpen om ervoor te zorgen dat onze materialen en producten in de frontlinie staan van de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus”.

Zie de NRK agenda
Op de agenda van de NRK staan de relevante beurzen voor de RKI in Nederland. Updates of wijzigingen worden ook opgenomen.

Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024