Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

NRK Daklicht promoot daglicht met nieuwe Daglichtunie

Eind januari heeft NRK Daklicht de nieuwe Daglichtunie gelanceerd. Bedrijven en particulieren kunnen bij kenniscentrum terecht met alle vragen over daglicht.

In Daglichtunie bundelen de leden van NRK Daklicht hun krachten voor de promotie van het gebruik van daglicht. “We willen de voordelen van daglicht voor het voetlicht brengen. Daglicht geeft vreugde, zorgt voor een gevoel van veiligheid en draagt ook zeker bij aan duurzaamheid in gebouwen”, aldus Eric Schutjes, branchecoördinator van NRK Daklicht.

Kennisleverancier van daglichtoplossingen
Daglichtunie helpt bedrijven en particulieren om daglicht op verantwoorde wijze in gebouwen toe te passen. Zodat het dak een instrument wordt dat energie en licht geeft. Schutjes: “Daglicht wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar dat is het niet. Er zijn soms innovatieve oplossingen nodig om daglicht binnen te brengen. Daglichtunie helpt daarbij. Wij zijn de nieuwe kennisleverancier van daglichtoplossingen.”

Op de nieuwe website daglichtunie.nl geeft Daglichtunie uitleg over thema’s zoals comfort, veiligheid, duurzaamheid en regelgeving. Het is de bedoeling dat de website uitgroeit tot een informatieve database met vele artikelen over al deze thema’s. Specialisten, zoals architecten en aannemers, kunnen via de website eenvoudig bij Daglichtunie aankloppen met al hun vragen over daglicht. Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief die regelmatig verstuurd zal worden.

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024