Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

Energiebesparing industrie goed op stoom

De Nederlandse industrie maakt gestaag vorderingen bij het verlagen van het energieverbruik. De afgelopen tien jaar is het energieverbruik dat nodig is om de productieprocessen te laten draaien, afgenomen met meer dan tien procent. Het productievolume is in deze periode juist toegenomen met tien procent blijkt uit een analyse van het ING Economisch Bureau. De komende jaren kan het energieverbruik nog verder afnemen. Voor steeds meer bedrijven is energiebesparing een speerpunt en er komen steeds zuiniger machines en installaties op de markt. Daarnaast liggen er tussen diverse sectoren en de overheid meerjarenafspraken (MJA3-convenant). De komende jaren moeten deze afspraken meer en meer vertaald worden in concrete acties.

Lees het volledige bericht in de ING Energie Alert

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024