Lidmaatschap

 

Tien jaar garantie

NRK Daklicht behartigt de belangen van zes lichtkoepel- en lichtstraatfabrikanten die gezamenlijk zeventig procent van de Nederlandse markt in handen hebben.
Zij geven tien jaar garantie af op alle geleverde producten. Dat geeft zekerheid ten aanzien van weersbestendigheid, lichtdoorlating, waterdichtheid en functionaliteit.

 

Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

FAQ Franse wet registratie nanomaterialen nu in Engels beschikbaar

SAFENANO heeft een Engelse vertaling gepubliceerd van het onlangs verschenen FAQ-document over de Franse wet voor registratie van nanomaterialen (Décret n° 2012-232 du 17 février 2012). In Frankrijk is sinds 1 januari 2013 de jaarlijkse verplichte rapportage van nanomaterialen in werking getreden. Overeenkomstig besluit 2012-232 moeten alle bedrijven die substantie met de status van nanodeeltjes produceren of importeren (ten minste 100 gram per jaar) een jaarverslag verstrekken waarin de identiteit van de stof, de hoeveelheid en informatie over het gebruik is vastgelegd. Bedrijven doen hun aangiften via de nieuwe website www.R-nano.fr.

Het Franse ministerie wil bedrijven helpen bij het voorbereiden van de verklaringen. Daarom zijn antwoorden op enkele veelgestelde vragen (FAQ's) met betrekking tot de Franse wet gepubliceerd. Het originele document is alleen beschikbaar in het Frans. SAFENANO heeft een Engels vertaling van de veelgestelde vragen opgesteld. Download deze vertaling hier.

Kijk voor meer informatie op www.safenano.org

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

 


Contact

 

Secretariaat NRK Daklicht

Tel: 070-444 06 60
Fax: 070-444 06 61

E-mail
 

NRK

 
 

© NRK Daklicht 2024